برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/04/30 - 13:21
  • - تعداد بازدید: 60
  • - تعداد بازدیدکننده: 59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZPGb
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سلماس

بررسی مشکلات پروژه خیر ساز فوریت پزشکی میدان آذرذبایجان سلماس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سلماس، جلسه‌ای با محوریت بررسی مسائل و موانع موجود در روند اجرای پروژه پایگاه فوریت‌های پزشکی میدان آذربایجان شهرستان سلماس با حضور آقای مهندس شبانی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر ثانی مدیر شبکه، پیمانکار مجموعه،کارشناسان فنی و خانواده خیر یوسف زاده به عنوان کارفرما در ستاد دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد.

در این جلسه آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه، مشکلات اجرایی، موانع مالی و راهکارهای تسریع در تکمیل پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

مهندس شبانی در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت راه‌اندازی سریع این پایگاه برای ارتقاء سطح خدمات اورژانس پیش‌بیمارستانی در منطقه، خواستار همکاری و تعامل نزدیک‌تر دستگاه‌های اجرایی و پیمانکاران پروژه برای رفع موانع موجود شد.

در پایان، مقرر شد با پیگیری ویژه معاونت توسعه دانشگاه و همکاری سایر نهادهای مرتبط، روند تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه با سرعت بیشتری ادامه یابد تا در آینده‌ای نزدیک شاهد بهره‌برداری کامل از پایگاه فوریت‌های پزشکی میدان آذربایجان سلماس باشیم.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18401
کلمات کلیدی
پیمان حسنه
خبرنگار

پیمان حسنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب